Vélemények

Betegek írhatják le véleményeiket, tapasztalataikat a rendeléssel és az ellátást végzőkkel kapcsolatban. A betegek saját szemszögükből jellemezhetik az egyes vizsgálatokat. Ez nem csak számunkra visszajelzés, hanem segítség a betegtársaknak is. Az egyes véleményeket csak a páciens valós névének feltüntetésével jelenítjük meg a hitelesség miatt. Amennyiben a beteg engedélyezi lakóhelyét is feltüntetjük.

Az egyes kérdéseket és véleményeket előzetesen moderátor értékeli, egészségügyi ellátást végző intézmények, - rendelések és orvosok nevei nem szerepelhetnek.


Véleményt mondok

5. Vélemény

Csak megerősiteni tudom az előttem szólók véleményét.A férjem talán már nem is élne,ha nem keressük fel a dokor urat.Januárban infarktus,három ér szükület,és pont egy éve,mondhatni gyógyultan hagyta el a szegedi klinikát!Köszönet és hála mindezért.A vérnyomása azóta tökéletes,leszokott a cigiről,fizikailag maximálisan jól van.Amikor kiderült,hogy mi a baj,rémülten kérdeztem a doktor urat,mi lesz, meg fog gyógyulni,azt mondta szerényen,azon leszünk,és valóban ,azon volt,négy hónap múlva túl voltunk mindenen.Bátran ajánlom Őt mindenkinek,szakmailag emberileg a legjobb doki!

/Árgyelán Sándorné/

www.drnagylaszlo.hu
2010