Vélemények

Betegek írhatják le véleményeiket, tapasztalataikat a rendeléssel és az ellátást végzőkkel kapcsolatban. A betegek saját szemszögükből jellemezhetik az egyes vizsgálatokat. Ez nem csak számunkra visszajelzés, hanem segítség a betegtársaknak is. Az egyes véleményeket csak a páciens valós névének feltüntetésével jelenítjük meg a hitelesség miatt. Amennyiben a beteg engedélyezi lakóhelyét is feltüntetjük.

Az egyes kérdéseket és véleményeket előzetesen moderátor értékeli, egészségügyi ellátást végző intézmények, - rendelések és orvosok nevei nem szerepelhetnek.


Véleményt mondok

2. vélemény

"Én 2005 márciusban kerültem be  a kardiológiára szívproblémáimmal, őt már akkortól ismerem, osztályos orvosként dolgozott. Majd túl lettem a szívműtéten, csak kontroll vizsgálatokra jártam. Műtét után másfél évvel ritmuszavar problémákkal újra be kellett feküdnöm. Megtudtam, hogy az addigi kezelőorvosom elmegy a szülővárosába háziorvosnak. Úgy döntöttem, megkérdezem, hogy vállalja-e a kezelésemet, ha újra vissza kell jönnöm az osztályra. Elvállalt. Ettől kezdve ismerjük egymást jobban Dr. Nagy Lászlóval. Egy nagyon kedves, figyelmes, barátságos orvosra találtam, gondoltam biztosan készül kardiológiai szakképzésre és ha lehet mellette maradok. Elmúlt a gyakorlati idő, vizsgái elvégzése után is és közben is bizalommal fordulhattam hozzá. Egy vizsgálat során kiderült, csak előfordul néha ritmuszavar, fulladás. Előjegyzés után befeküdtem, gyógyszer átállítást, infúziót kaptam. Ez alkalommal is a figyelmességét bizonyította. Mikor hazaengedett tudtam meg, hogy van magánrendelése. Kontroll vizsgálatra februárban már oda mentem bejelentkezés után. Egy nagyon kedves nővérkével dolgozik. Közben Syncumár ellenőrzéskor is találkozunk. Mindenféle tekintetben teljesen meg vagyok elégedve a hozzáállásával, figyelmességével. Nem akarom lecserélni, életem végéig úgy gondolom számíthatok rá."


/Tóth Sándorné/
Nagyszénás

www.drnagylaszlo.hu
2010